Целосна сигурност
За сите видови возила
Димензии по потреба
Електронски и механички
Лесно оддржливи
Гарантиран квалитет
Најсовремени модели на гаражни врати со автоматски и мануелни механизми.

Ефтинија Ролс, повеќе од 20 години на пазарот нуди производи од супериорен квалитет со долгогдишна гаранција и ефикасност. Нагласете ја естетиката на вашиот екстериер, воедно чувајќи ја сигурноста на вашиот дом.

Индустриски врати со додатни технички и функционални опции.

Индустриски врати од високо-квалитетни материјали произведени по европски стандарди со и без изолација. На располагање ви нудиме голем број на модели во различни бои.

Метални огради во различни големини и бои

Метални огради со голема цврстина и ригидност, погодни за резиденцијални и индустриски објекти. Модели во различни големини и голем број на комбинации на бои.

Побарај понуда онлајн и добиј 10% попуст!